Pavel Rohoška

Šéfkuchař

Po odborném vzdělání sbíral praktické zkušenosti po celém světě. V Německu se specializoval na českou kuchyni, v karlovarském Grandhotelu Pupp se stal šéfkuchařem francouzské restaurace a jako člen českého kuchařského týmu prezentoval českou kuchyni v luxusních restauracích v jihokorejském Soulu a na českém velvyslanectví. Po šéfování rakousko-uherské kuchyni v restauraci Hansen se v roce 2011 přesunul jako šéfkuchař do Ristorante Rialto, kde se podílel na aktuálním konceptu tradiční staročeské kuchyně.

Boris Chaloupka

Sommeliér

Své počátky v restauračním odvětví spojil s ve své době vyhlášenou brněnskou restaurací U Kastelána, ve které postupně působil jako číšník a zdokonaloval své sommeliérské schopnosti. Zkušenosti získal také v Hradní vinárně Špilberk nebo restauraci Hansen. Od roku 2006 je spojen s Ristorante Rialto a v současné době zastává pozici hlavního sommeliéra.

Robert Smejkal

Manažer restaurace

Gastronomií žije již od svých mladých let a po získání dostatečných znalostí se vrhnul rovnou do víru restauračního a kavárenského života. Dlouhodobě působil v Praze v kavárně Slavia a restauraci Parnas. Po úspěšných letech v Praze se přesunul do Brna, kde působil v hotelu Holiday Inn a stál u zrodu myšlenky výčepů Na Stojáka a restaurace Forhaus. Smysl restaurace vidí v radosti a servírování zážitků.