Valentýnské menu na svátek všech zamilovaných

1.2.2017

Dovolte nám pozvat vás na valentýnské menu, které jsme pro vás připravili na svátek všech zamilovaných dne 14.2. od 17 hodin.

logo_c

Aperitiv

Jean Pernet Champagne

Amuse-bouche

Předkrm

Pomalu pečený králičí hřbet v koložvárské slanině podávaný na salátku z marinovaných žampionů a čerstvého zeleného chřestu

Polévka

Jemný dýňový krém s mangem a chilli

Mezichod

Limetková zmrzlina

Hlavní jídla

Telecí hřbet pečený na kosti, pyré ze sladkých brambor, meruňkovo-jablečné chutney a bramborové krokety

nebo

Steak z tuňáka smažený v tempuře s mrkvovo-pomerančovým pyré a rajčatovou pěnou

Dezert

Láskyplný dortík „REDVELVET“ s malinovým coulis

 Cena menu/os 949,- Kč

Rezervujte si svůj stůl co nejdříve.

Těšíme se na vás!

Rezervovat stůl