Maďarská kachna a foie gras – 10.-12. 3.

6.3.2016

Od čtvrtka 10. do soboty 12. března se budou v naší restauraci konat kachní hody. Můžete se těšit na maďarskou kachnu a foie gras.

Přijďte potěšit své chuťové pohárky.

 

Předkrm

Husí játra foie gras s karamelizovanými jablky a calvadosem (229 Kč)

 

Polévka

Jemná drůbková (kaldoun) (79 Kč)

 

Hlavní chod

Pečená mladá kačenka, červené vinné zelí a chlupatý knedlík (289 Kč)

Dorůžova pečené kachní prsíčko „sous vide“ bramborový závin gratinovaný parmasanem a smetanová omáčka z husích jater foie gras (439 Kč)

 

Dezert

Bramborové „přesňáky“ s mákem a povidly (99 Kč)

Rezervovat stůl